Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási és fizetési módok

Fizetési módok

Utánvét: Fizetés a futárnál átvételkor. Itt csak készpénzben tudsz fizetni. javasoljuk, hogy pontos összeget készíts elő. A számla a csomagban található. A számlán az utánvét szerepel fizetési módnál. A tényleges kifizetést a futártól kapott nyugtával tudod igazolni könyvelésileg. javasoljuk, hogy ezt a nyugtát tűzd a számládhoz. Az utánvét kezelési költsége 254 Ft. 

Átutalás: FIGYELEM, FONTOS:  Kérjük, csak az utalásra felhívó státusz után utaljon!

Kedvezményezett neve: Jamini Kft.

Bankszámla száma: 11705015 21458381

Bank: OTP Bank


Rendelésazonosítód írd bele mindenképpen a megjegyzés rovatba, hogy be tudjuk azonosítani az utalást.

A számlát a csomagba helyezve és e-mailben is megkapod.

 

Kézbesítési, szállítási módok

 

Házhozszállítás: Futárszolgálat kézbesíti csomagod a feladás napját követő napon a csomagod. A feladás napján és/vagy másnap a Futárszolgálat is értesít egy e-mail üzenetben a várható szállítási időintervallumról; ebben az üzenetben a futár telefonszáma is megtalálható lesz. Hivatalosan 8:00-17:00 között szállít a fuvarozóvállalat. Előre nem tudjuk megmondani a szállítás pontos idejét és befolyásolni sem tudjuk azt. javasoljuk, hogy a címnél a kiegészítő információk mezőt töltsd ki, ez is egy infó a futárnak. 2x-i egymást követő napon kísérli meg a futár a kézbesítést. A csomag nem kibontható fizetés előtt biztonsági okokból. nem kell félned a csomag tartalmával kapcsolatban, mert a csomagolást kamera előtt történik, és mérlegelésre is kerül a csomag. Ha mégis kétséged támadna, videózd a felbontást. Sérült (kiszakadt) csomagot, csak úgy vegyél át, ha a futár a helyszínen megvárja, amíg kibontod (tanúként). A fuvarcimke minden esetben a lezárási pontra kerül felragasztásra. 

Szállítási határidők

(A rendelés feldolgozásától számítva.14:00-kor csomagzárás)

Futárszolgálat: a rendelést követő 2-3. munkanap (pl. a hétfői 14:00-ig leadott rendelésed rendelésed legkésőbb szerdán vagy csütörtökön kézhez kapod, ha az visszaigazolásra került.)

Szállítási költsége

Futárszolgálat: 1890 Ft (+ 254 Ft utánvét felár:)

 

Keresés