Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asztali PC

Felújított (refurbished) készülékek 1év teljeskörű garanciával, melyekhez kedvező áron választhat hivatalos szoftvereket (windows, office, stb). Vásároljon olcsóbban, megbízható forrástól és szervizgaranciával, hogy ne érjék meglepetések! Beszállítónk minden készüléket minden alkatrészre kiterjedő alapos tesztnek, tisztításnak vet alá, így biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű, de mégis kedvező árú készülékhez jut. A 12 hónapos (vagy 24 választás esetén) szervizgarancia/jótállás az Ön nyugalmát szolgálja. 

Rendelje meg tőlünk új irodai vagy otthoni számítógépét/laptopját és nem fog csalódni. Akár 1 napon belül kiszállítjuk készülékét.

Minden készülékről áfás számla készül, mely tartalmazza a 27% áfát, így a vásárlás kedvező lehet cégek esetében is, amennyiben könyvelési formájukban ez az összeg visszaigényelhető.. 

Meghibásodás esetén nincs más teendője, minthogy értesít minket. Futár érkezik a javításra szoruló készülékét és amint befejeződött a javítási folyamat futárszolgálat juttatja vissza azt otthonába/irodájába.

Keresés